Home / Google Adwords

Google Adwords

Hieronder vindt u een weergave van hoe een voorbeeld tekst advertentie eruit ziet en de werking daarvan.

adwords advertentie

Het verhogen van doelgerichte bezoekers naar uw website. Dit wordt gerealiseerd door gebruikers van de Google zoekmachine te attenderen op de aanwezigheid van uw website die betrekking heeft op het onderwerp waar naar gezocht wordt.

Tekst advertentie

Het is mogelijk om meerdere advertentie teksten binnen een campagne te hebben. Deze advertentie teksten kunnen dus per product of dienst op maat aangepast worden. Ook kunnen we meerdere advertentie teksten voor een product kiezen. Hierdoor is het mogelijk om te meten welke tekst beter aanspreekt bij uw doelgroep.

Advertentie weergave en zoekwoorden

De advertentie wordt alleen weergegeven voor zoekwoorden die bij de advertentie campagne zorgvuldig zijn samengesteld. Dit zijn woorden die relevant zijn voor de producten of diensten van uw bedrijf. Om dit succesvol te doen moet het beheer van de zoekwoorden actief gedaan worden en vereist de nodige ervaring. Een overschot van niet relevante zoekwoorden resulteert in onnodige advertentiekosten. Het ontbreken van relevante zoekwoorden en variaties daarop is een mogelijk mislopen van doelgerichte website bezoekers.

Werkwijze

Door gebruik te maken van een proefpakket kan eenvoudig bepaald worden wat voor resultaten te verwachten zijn en voor welk budget. Lees hier verder voor meer informatie: Google Adwords Proefpakket.

Contact