Home / Google Adwords proefpakket

Google Adwords proefpakket

Groeien in omzet? De bekendheid vergroten van uw bedrijf en producten? De eerste stap hierin is meer relevante bezoekers op de website! Start nu meteen en profiteer van de voordelen van volledig beheerd zoekmachine adverteren.

 

Introductie Google Adwords Proefpakket

  • Geen campagne opzetkosten
  • Actief beheer campagne
  • Tussentijdse rapportage
  • Vrijblijvend eenmalig ALL-IN start budget vanaf 249 euro ex btw

Doelstelling

Deze mogelijkheid wordt geboden om u de kans te geven zonder grote investeringen kennis te laten maken met deze manier van adverteren. In een korte periode wordt met een maatwerk campagne meteen duidelijk hoe dit ook voor u bedrijf kan werken. De kans is heel groot dat de investering zich snel terugverdiend.

Looptijd proefperiode

De kosten van een advertentie campagne zijn gebaseerd op het aantal klikken op de advertentie. De kosten per klik zijn variabel en hoofdzakelijk afhankelijk van de gewenste positie van de advertentie, zoekpopulariteit en concurrentie op dit zoekwoord. De periode loopt totdat het aangegeven budget op is aan klikken. Het is mogelijk om een daglimiet op te geven. Hiermee worden de advertenties verspreid over de dag weergegeven om niet meer kosten te maken dan door u gewenst.

Verlenging

Wanneer het proef budget bijna op is ontvangt u een overzicht van de resultaten en advies hoe de advertentiecampagne voortgezet kan worden. Op dat moment hebt u een helder inzicht in de mogelijkheden van deze unieke advertentie mogelijkheid en is er de vrijblijvende mogelijkheid de campagne voort te zetten.

Contact